Orremyr borettslag
Orremyr brl
Romsås

Oppussing

Stacks Image 13162
Støyende oppussing, banking og boring
Ved oppussing, spesielt av bad, blir det ofte mye støy som forplanter seg i betongen. Dette gjør det nesten uutholdelig for andre beboere i oppgangen (og resten av blokken) å oppholde seg i sine leiligheter.

Vi anmoder derfor på det sterkeste om at det settes oppslag i oppgangene slik at naboene blir varslet før slike støyende aktiviteter igangsettes.

Veldig viktig å huske !

Kun autoriserte rørleggere er godkjent.

Husk husordensreglene

Ro i leiligheten
Det skal være ro i leiligheten fra kl. 23.00 til kl. 06.00. Med ro menes det f.eks. at bruk av radio, fjernsyn og musikkanlegg ikke må sjenere naboen i dette tidsrommet.

Det er vanlig høflighet å si fra til naboen når man skal ha fester eller sammenkomster som kan forstyrre etter kl. 23.00.

Banking og bruk av elektrisk drill, samt forstyrrende oppussing er strengt forbudt unntatt i tidsrommet kl. 09.00 - 19.30 på hverdager og kl. 09.00 - 16.00 på lørdager. På søndager og helligdager er all bruk av drill etc. forbudt.

Med unntak av oppussing over lang tid/måneder. Ta hensyn til naboer som har dette bråket hver dag i lengre tid og husk at "LEILIGHETEN SKAL BRUKES PÅ EN SLIK MÅTE AT DET IKKE SJENERER ANDRE". Boring og banking høres ikke bare i din oppgang, men i hele blokkrekka.

Musikkundervisning tillates bare etter særskilt avtale med styret, og etter samtykke fra naboer over, under og ved siden av.