Orremyr borettslag
Orremyr brl
Romsås

Dørtelefonen

Stacks Image 13162
Apparat utenfor oppgangsdør
Rulleteksten forteller deg at du kan bruke piltastene under displayet til å finne navnet på den du skal besøke, og så trykke på knappen med en grønn bjelle over.

En annen måte, er å trykke etasjenummeret på talltastene. Da får du bare to navn å velge mellom med piltastene, og det er de som bor i denne etasjen. Der det er underetasje(r) må du taste 01 (eller 02) for å begrense til to navn.

Du kan også taste inn leilighetsnummeret, f eks 0132 i nr 22. Da får du opp styrerommet på displayet. Deretter trykker du tasten med bjelle på. Hvis du taster feil så kan du kansellere med X-knappen.
Stacks Image 13164
Apparat innvendig i leilighet
Ved oppkall vil ringetone høres i ca.10 sekunder (3 repeterende) og bilde vil automatisk vises på monitor (skjerm)
For å snakke med besøkende talestyrt, trykk kun kort på tale-knappen en gang, deretter kan du snakke med besøkende uten å betjene knappen på nytt. (Ønskes simpleks funksjon må tale-knapp holdes inntrykket i mer enn 1 sekund, taleknapp må deretter holdes inntrykket så lenge du snakker).

For å slå av monitor, trykk raskt en gang på tale-knapp. (Monitor slår seg automatisk av etter ett minutt)
For å åpne dør, trykk på døråpner-knapp og hold denne inne intil besøkende har åpnet døren.
Når trykk-knapp utenfor leilighetsdør benyttes høres et annet signal uten at bilde vises på monitor. Signalet høres så lenge trykknapp holdes inntrykket.