Orremyr borettslag
Orremyr brl
Romsås
Navigering

Kontrakt undertegnet vedrørende våtroms-rehabiliteringen

Kontrakt undertegnet med totalentreprenør

 

Styret i Orremyr borettslag informerer om viktig fremdrift vedrørende rør- og våtromsprosjektet.

                    

Denne våren og forsommeren har styret i Orremyr og OBOS prosjekt arbeidet med å velge en totalentreprenør til kommende planlagt rør og våtromsrehabilitering i borettslaget.

 

Det ble avholdt en tilbudskonkurranse hvor tre entreprenører leverte tilbud. Gjennom evaluering og avklarende møter, har styret til slutt inngått kontrakt med Sans Bygg AS

 

Sans Bygg AS leverte det beste og rimeligste tilbudet. Sans Bygg AS er en solid entreprenør som har spesialisert seg på denne type prosjekter. De har faste underentreprenører, lang erfaring og gode referanser å vise til. Sans Bygg var for øvrig totalentreprenør ved rør og våtromsrehabilitering i Røverkollen borettslag, her på Romsås for et par år siden. 

 

Styret og OBOS Prosjekt har stor tillit til at Sans Bygg vil gjennomføre prosjektet på en god måte.

 

Les hele rundskrivet her

 

Hilsen

STYRET

Styrerommet stengt i sommer

Styrerommet er som vanlig stengt i sommer. Styrerommet er stengt f.o.m. uke 27 og t.o.m. uke 33.
Første åpne mandag etter ferien er mandag 21. august. Du vil fortsatt nå oss på styrets telefon og på e-post.

Hilsen
Styret

Kluss på husleiegiroer

Det har dessverre blitt kluss med husleiegiroene. Styret vedtok i april en 4 % husleieøkning grunnet den kommende våtroms rehabiliteringen som skulle aktiviseres fra 1. juli.

 

Også i våres vedtok styret å fjerne trappevask-posten på husleia, da dette nå går via våre faste regninger vi mottar fra Romsås Vaktmestersentral (Romsås Vaktmestersentral tok i januar over trappevasken som tidligere et privat firma hadde). Vi ba den gang Obos så snart som mulig om å fjerne dette på husleien.

 

Hvorfor dem har valgt å «prøve» gjøre dette samtidig med den planlagte husleieøkningen vår er ukjent for styret. Dette er noe styret ikke har instruert Obos å gjøre samtidig med den planlagte husleieøkningen. Styret har heller ikke bedt Obos om å «omgjøre» dette prosentvis – som dem har valgt.

 

Fra Obos får vi følgende informasjon om dette:

 

Det er ikke mulig å legge inn to leieøkninger på samme måned. Økningen på grunn av innfasingen av renholdskategorien ble lagt inn først, og flere måneder før giroproduksjonen. Derfor måtte vi legge økningen for VVS/våtromsprosjektet i augustkravet.

Vi beklager naturligvis at det oppstod en teknisk feil med opphevelsen av renholdskategorien slik at denne fortsatte sammen med kompensasjonsøkningen av grunnleien.

Dette skjedde imidlertid under selve produksjonen, og kunne ikke rettes før noen andelseiere heldigvis oppdaget og varslet feilen.

Det store flertallet av andelene hos dere benytter autogiro eller e-faktura, og for disse er feilen blitt rettet automatisk før forfallet den 1. juli.
For den lille restgruppen som fremdeles velger papirfaktura, betyr dette at de fikk tilsendt en ny giro med beskjed om å kaste den gamle.

Det fulgte altså informasjon til de med papirfaktura om feilen. De øvrige har ikke hatt faktisk feiltrekk på leien.

Den planlagte husleieøkningen blir derfor i august, og ikke 1. juli, som tidligere planlagt. Vi får håpe Obos gjør dette ryddig og fint nå.

 

STYRET

 You are at: