Orremyr borettslag
Orremyr brl
Romsås
Navigering

Beboermappe for OSV 38 til OSV 50 VIKTIG INFO

Beboermappe for OSV 38 til OSV 50 VIKTIG INFO

Her er beboermappe for Odvar Solbergs vei 38 til Odvar Solbergs vei 50 for vår kommende våtroms-rehabilitering.

Dokumentet er i PDF format

BEBOERHEFTE SANS-BYGG OSV38-50

Nye hjemmesider

Styret har vedtatt å lage nye hjemmesider. Dette arbeidet skal etter planen påbegynnes før årsskiftet og forhåpentligvis være ferdig på nyåret. Det blir samme webdesigner som tar oppgaven.

 

Hovedgrunnen til denne oppdateringen er å få et system som skal være lettere å oppdatere for styret og eventuelt andre som måtte har noe med sidene år gjøre. I dag er det bare nyhetene som kan enkelt oppdateres eksternt, ellers må alle undersider endres fra pc og overføres. Ny løsning blir helt og holdent CMS.

 

Det er også viktig i tiden som nå kommer at det er enkelt å oppdatere sidene våre i henhold til den planlagte våtroms-rehabiliteringen vi starter på nå.

 

Vi vil også prøve å gjøre side-antallet noe lavere og mindre med undermenyer og utvidede søkemuligheter på både nye og gamle artikler i systemet. Nye sider blir laget med Wordpress.

 

Vi beklager at det vil i en periode være uferdig materiale oppe. Dette vil bli oppdatert etterhvert og eventuelt rettet opp hvis det er feil. Vi tar gjerne også i mot forslag fra beboere, hvis det er noen ønsker – vi kan ikke love dette blir implementert, men vi skal se på saken hvis vi mener det er relevant. Det vil ikke bli aktivisert noen diskusjons fora eller kommentarløsning.

 

Med det nye systemet vil det være fult mulig f.eks. egne dyrehold sider m.m. hvor en eller flere personer som har tilknytning til dette selv direkte kan online lage og oppdatere artikler o.l. Det vil i fremtiden bli enklere å tilrettelegge sidene til et mer borettslag-vennlig system.

 

STYRET

Oppdatert VIKTIGE DATOER VÅTROMREHAB

Vi har mottatt en oppdatert utgave (Det var noen feil i den som ble utlevert på informasjonsmøtet den 7 desember).

Link til PDF fil her - Viktig datoer for OSV 50-38 rev. 2

 You are at: