Orremyr borettslag
Orremyr brl
Romsås
Navigering

Duegardiner

Borettslaget har vedtatt å gå til innkjøp og montering av duegardiner til samtlige leiligheter som har egen liten luftebalkong. Dette er en plass hvor spesielt duer har en tendens å prøve «bosette» seg.

 

Problemer med fugler og spesielt duer har vært et konstant problem i mange år. Samtlige andre borettslag med lignende boligmasse som oss, har installert dette, men ikke Orremyr. Duegardiner har vært vedtatt i styret i Orremyr for lenge siden, men grunnet oppfattende vedlikehold på takene de siste årene, har dette blitt utsatt.

 

Duegardinene som vil bli montert av firma, vil være av samme type som de andre borettslagene her på Romsås har.

 

Planlagt oppstart for disse arbeidene vil være i midten av januar, neste år. Vi kommer tilbake med ytterligere info om dette i både i julerundskrivet vårt og på et senere tidspunkt.

 

Men det er allerede nå en god idé å påse at denne balkongen er ryddet, slik at dem som skal montere dette får fri tilgang. Denne lille balkongen er rømningsvei og skal derfor ikke være til hinder og skal heller ikke være noe lagerrom for oppbevaring av ting og tang, under noen omstendighet.

Styret kommer tilbake med mer info seinere.

 You are at: